Студенти спеціальності 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» відвідали Міжнародну виставку

6 березня 2020, 12:40

 5 березня 2020 року на території Міжнародного виставкового центру (Київ, Броварський проспект, 15) проходила важлива подія для професіоналів та любителів органічної продукції, товарів для здоров’я, харчування та сімейного побуту – XVI Міжнародна спеціалізована виставка EKO-Expo-2020.

Основною метою проведення даного заходу було привернення уваги до проблем галузі, популяризація здорового і активного способу життя, охорона навколишнього середовища, підтримка соціальних програм охорони здоров’я, розширення освітніх програм, демонстрація інноваційних рішень, просування на український ринок передових світових технологій.

Доценти кафедри ветеринарної гігієни ім. проф. А. К. Скороходька Таран Т. В. та Тютюн А. І. разом зі студентами ОС «Магістр», що навчаються за спеціальністю 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» відвідали даний захід.
Також студенти та викладачі прийняли участь у семінарах: «Тенденції розвитку органічного руху в Україні та світі» та «Еко- та біопакети», ознайомилися з сучасними технологіями виготовлення безпечних та якісних продуктів та новим асортиментом продуктів із сировини тваринного походження.

Доц. Таран Т.В.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook