Вітаємо чарівних жінок нашої кафедри з прекрасним святом весни – 8 Березня!

8 березня 2020 року

 Дорогі жінки!

Наші чарівні викладачки, аспірантки, фахівці, співробітниці!

Чоловіки кафедри філософії Національного університету біоресурсів і природокористування України сердечно вітають Вас із прекрасним святом – Міжнародним жіночим днем 8 Березня!

З Міжнародним днем жіночим
Вас вітаємо охоче,
Будьте лагідні, тендітні,
Щирі, добрі та привітні,
Роботящі та успішні,
З добрим гумором, розкішні,
У роботі все встигайте,
Та побільше заробляйте,
Задоволень вам та сміху,
Цілоденного успіху,
Хай цвіте ваша краса,
Та ніколи не згаса!

Нині в нашому колективі працюють прекрасні жінки, які успішно очолюють, навчають, забезпечують знаннями, приємним спілкуванням, турбуються про наш душевний спокій, підтримують порядок та створюють гармонію в усьому. Серед співробітників нашої кафедри, чарівні і розумні жінки є більшістю за складом колективу.

Ми раді, що жінки є поряд з нами. Будь-яку сучасну професію, навіть військових, неможливо уявити без чарівних посмішок, дбайливих і турботливих рук, небайдужих жіночих сердець.

Дорогі жінки нашої кафедри філософії! Доземний уклін за сумлінну працю Вам – викладачам, вченим, лаборантам,  працівникам деканатів, нашим дорогим ветеранам, усім жінкам нашого славного колективу.

Вдячні Вам за самовіддану працю, розуміння, підтримку, сердечність, милосердя, якими сповнені Ваші ніжні та чуттєві душі!


Бажаємо Вам завжди міцного здоров'я, піднесеного настрою, успішного навчання, жіночого щастя, постійної весни в душі та незгасимого вогню любові в серці. Нехай у Ваших домівках панують затишок та добробут, а серця будуть зігріті дружелюбністю рідних і близьких.

Зі святом весни Вас, із 8 Березня!

 


З глибокою повагою,

чоловіки кафедри філософії

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook