Відкрита лекція старшого викладача кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК Бурової Зінаїди Андріївни

2 березня 2020 року
11 корпус НУБіП України, ауд. 359

 2 березня 2020 року відбулося відкрите лекційне заняття к.т.н., старшого викладача кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК Бурової Зінаїди Андріївни з дисципліни «Фізико-хімічні та технічні основи холодильних процесів» за темою «Основні елементи холодильних установок» для студентів 2 курсу скороченого терміну навчання за спеціальністю 181 – Харчові технології.

     На лекції були присутні завідувач кафедри, професор Ю.Г. Сухенко та викладачі кафедри – професор Паламарчук І.П., доценти Василів В.П., Жеплінська М.М., Муштрук М.М., Сарана В.В., Бойко Ю.І., асистент Гудзенко М.М. 
  Згідно теми заняття студенти були ознайомлені з призначенням, класифікацією та конструктивним виконанням основних складових холодильних машин: компресорів, конденсаторів та випарників, допоміжної регулювальної арматури.   
Лекційний матеріал викладений логічно та послідовно,  у зручному для студентів темпі. Мультимедійна презентація містить всі необхідні елементи, у яких стисло, але у повному обсязі розкрито тематику заняття.
   Лекційне заняття супроводжувалось достатньою кількістю додаткових відеоматеріалів, що в значній мірі допомагає студентам засвоїти нову тему.
  За загальною оцінкою колег, лекційне заняття проведене старшим викладачем З.А. Буровою на високому рівні  з дотриманням усіх необхідних норм і вимог.
 
 
 
 

доцент кафедри процесів

і обладнання переробки продукції АПК,

Володимир Василів

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook