Профорієнтація молоді у Немішаївському агротехнічному коледжі

2 березня 2020 року

     29 лютого 2020 року, в останній день святкування Масляної, у  ВП НУБіП України «Немішаївський агротехнічний коледж» відбувся День відкритих дверей для учнів загальноосвітніх шкіл. Величезне дійство, в якому було брали участь понад 1000 студентів та викладачів коледжу, продемонструвало поважним гостям та учням випускних класів Київщини (їх прибуло на свято близько 700), величезний потенціал та можливості, яких можна досягнути здобуваючи освіту в даному навчальному закладі. Всі відділення коледжу представили свої досягнення, провели ярмарку, частували гостей кулішем, млинцями та різноманітними смаколиками.

     Особливим інтересом користувалось відділення ветеринарної медицини, викладачі якого виступили перед гостями з вітальними словами. Від факультету ветеринарної медицини НУБіП України до учасників свята звернувся доц. Лакатош В.М., підкресливши важливість якісної освіти та правильного її вибору. До послуг гостей були різноманітні майстер-класи, їзда на конях та поні, ознайомлення з тваринами, демонстрація пошуку «вибухівки» службовою собакою, яку показали кінологи МВС та смачний обід. Величезна праця колективу з часом обов’язково трансформується  у появу на відділенні гарних студентів.

     Захід було організовано за підтримки Київської обласної та Бородянської районної державних адміністрацій, роботодавців та спонсорів і широко висвітлювався засобами масової інформації та місцевими телевізійними каналами.

     Доц. Лакатош В.М.


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook