Визначено переможців І етапу студентської олімпіади з дисципліни «Страхова справа»

1 березня 2020 року

  На кафедрі Банківської справи та страхування протягом 17-21 лютого було проведено І етап студентської олімпіади з дисципліни «Страхова справа» серед понад 100 студентів 1 курсу (скороченого терміну навчання), 3 та 4 курсів, а також магістрів спеціальностей «Фінанси, банківська справа та страхування» та «Економіка». Журі очолювала професор Худолій Л.М., члени комісії – доценти Мамчур Р.М. та Фурса А.В.

   Метою проведення олімпіади з навчальної дисципліни «Страхова справа» була перевірка теоретичних знань студентів та їх практичне застосування під час розв’язання задач та вирішення страхових ситуацій. А одним з головних завдань – виявлення та підтримка обдарованої молоді. Крім того, проведення олімпіади на рівні дисципліни допомагає мотивувати студентів та підвищити їхню зацікавленість в дисципліні, що вивчається. Підтвердженням вище зазначеного є той факт, що все більша кількість студентів із року в рік приймає участь в олімпіаді.

  В результаті такого серйозного змагання студентів було визначено переможців олімпіади, які представлятимуть університет на ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Страхова справа» в Тернопільському національному економічному університеті протягом 22-24 квітня 2020 р.:

-         1 місцеНазаренко Ольга;

-         2 місцеРоговська Анна;

-         3 місцеТкаченко Євгеній.

   Водночас, хочеться подякувати всім студентам, які прийняли участь в олімпіаді за проявлену цікавість до страхових дисциплін та глибокі знання, а переможцям – бажаємо успіху у ІІ турі олімпіади з дисципліни «Страхова справа»!

 

Руслана Мамчур,

доцент кафедри банківської справи та страхування

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook