У Бережанському гротехнічному інституті відкрили нову лабораторію «Консалтингу і туризму»

1 березня 2020 року
     21 лютого 2020 року на базі факультету економіки і природокористування відбулось справжнє свято. Адже не кожного дня і навіть місяця проходить відкриття нових лабораторій. Так, продовжуючи добру традицію нашого навчального закладу, на факультеті економіки і природокористування було святково відкрито лабораторію «Консалтингу і туризму».

     Успішне засвоєння студентами теоретичного матеріалу у поєднанні з практичними навиками завжди є запорукою якісної підготовки фахівців. Тому, як і кожен навчальний заклад, який дбає про підготовку кваліфікованих кадрів, ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут» займається постійним покращенням матеріальної бази для практичної підготовки студентів.
     Відкриття розпочалось із урочистого перерізування стрічки директором інституту Мироном Жибаком та деканом факультету економіки і природокористування. На заході були присутні гості, керівний склад і декани факультетів, науково-педагогічні працівники, завідувачі кафедр факультету економіки і природокористування, студенти.

     Згідно християнського звичаю освячення лабораторії провів отець Володимир.
     З привітальним словом до гостей і присутніх виступив директор інституту Мирон Жибак. У своєму виступі він акцентував увагу на важливості забезпечення практичного навчання студентів спеціальності 242 «Туризм» у відповідності з вимогами українських та міжнародних освітніх стандартів, стандартів індустрії туризму.

     Зі словами подяки на адресу керівництва інституту, науково-педагогічних працівників за надану допомогу у створенні і обладнанні лабораторії виступила декан факультету економіки і природокористування Любов Ярема. Вона відмітила, що відкриття лабораторії «Консалтингу і туризму» сприятиме підвищенню якості освітнього процесу та забезпечить сучасний рівень підготовки фахівців у Бережанському агротехнічному інституті. Основна мета створення лабораторії – організовувати навчальний процес на основі використання сучасних інформаційних, комунікаційних і сервісних технологій з дотриманням норм безпеки.

     У рамках відкриття лабораторії для присутніх було проведено презентацію тенденцій та сучасних напрямків розвитку туризму в Україні та світі.
     Сподіваємося, що функціонування лабораторії «Консалтингу і туризму» стане одним із чинників покращення якості навчання і наукової діяльності.

Любов Ярема,
декан факультету

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook