ПРИЙДИ, ПРИЙДИ, ВЕСНО!

27 лютого 2020, 10:00
НУБіП України, гуртожиток №11

 ПРИЙДИ, ПРИЙДИ, ВЕСНО!

         Під такою назвою 27 лютого на майданчику біля  гуртожитку №11 Національного університету біоресурсів і природокористування України відбулося театралізоване розважально-ігрове дійство, організоване дирекцією студмістечка та кафедрою культурології  університету.

         Незважаючи на дощову погоду, на майданчику для зустрічі весни  зібралося кількасот студентів , яких  із задоволенням закликали на  свято ведучі – студенти гуманітарно-педагогічного Уляна Гончаренко та Іван Малашенко. Уляні та Іванові майстерно допомагали відомі усій Україні Параска та Палажка, ролі яких блискуче зіграли  першокурсник факультету ветеринарної медицини Антон Ашихмін та першокурсник гуманітарно-педагогічного факультету Олександр Алєксєєв.

         Із перших же хвилин дійства студентство захопилось народними іграми і розвагами, виборюючи цікаві подарунки, надані дирекцією студмістечка. Хлопці  і дівчата змагались у спритності, силі, оригінальності, успішності, дегустаційних якостях, але  найосновнішим і найочікуванішим, звісно, був «смачний» конкурс - конкурс українських народних страв, у якому змагалися команди студентських гуртожитків.  Усі столи виглядали по-справжньому святковим, яких тільки смаколиків на  них не було: вареники і млинці з різноманітними начинками, борщі, юшки, сирники, голубці,  деруни, холодець, сало, гречаники, крученики, пиріжки і пироги, огірочки і грибочки, риба і галушки, мазурики і картопляники, домашня ковбаска і печена качка…

         Трійку кращих, за оцінками журі,  склали перший, восьмий та шостий гуртожитки відповідно. Ті ж команди, які цьогоріч у смачну трійку не потрапили, не залишилися без нагород у номінаціях. Так, гуртожиток №4 відзначений за втілення українських традицій, №2 – за яскраву презентацію страв, №10 – за найсмачнішу українську народну страву, №3 – за оригінальне оформлення святкового столу та страв, №11 – за найкращу згуртовану команду, №5 – за оригінальне представлення команди, №9 – за найкращі смакові якості, №7 – за активну участь.

         І все дійство супроводжували чудові вокальні композиції від учасниці студії естрадного співу «Войтвойс» під керівництвом доцента кафедри культурології Ірини Войтюк Єлизавети Бережної та учасниць студії академічного, естрадного і джазового співу під керівництвом професора кафедри культурології народної артистки України Наталії Шелепницької Мар'яна Остяк та Анастасія Данько.

         Тож щира вдячність учасників свята – фахівцю кафедри культурології Ірині Литвиненко, яка стала координатором такого смачного і цікавого дійства від нашої кафедри. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook