Тарас Євсюков та Олександр Шевченко провели майстер-клас з управління дронами у спеціалізованій загальноосвітній школі № 329 «Логос» імені Георгія Гонгадзе

27 лютого 2020, 21:25
     Вже за традицією факультет землевпорядкування проводить для школярів старших класів майстер-класи щодо управління безпілотними апаратами та їхнього використання у різних сферах людської діяльності.

     Цього разу така презентація відбулася у столичній спеціалізованій школі №329 «Логос» імені Георгія Гонгадзе. На ній були присутні декан факультету Тарас Євсюков та його заступник Олександр Шевченко, а також випускниця згаданої школи, а нині першокурсниця факультету землевпорядкування НУБіП УкраїниВікторія Горбатюк. Директор школи Андрій Прутас спільно із його заступником завідувачем навчальної частини Оленою Космідайло привітно зустріли гостей з НУБіП України, коротко ознайомили зі школою та надали можливість для проведення майстре-класу для старшокласників.

     Зустріч зі школярами складалася з двох частин. Перша пройшла на шкільному подвір’ї, де Олександр Шевченко продемонстрував принцип роботи і процес знімання за допомогою БПЛА DJI Matrice 100. В результаті чого було відзнято територію школи та частину прилеглих до неї вулиць.

  

  

     Другий блок зустрічі відбувся в актовій залі. Олександр Шевченко наочно представив випускникам як виконується обробка результатів знімання за допомогою програмного забезпечення Agisoft PhotoScan, створення ортофотоплану та цифрової моделі місцевості відзнятої території. Майбутнім абітурієнтам було дуже цікаво, адже вони бачили це вперше. Школярі цікавилися та задавали різні питання.

     Вікторія Горбатюк додала заохочуючі слова випускникам поділившись власним досвідом участі в Олімпіаді для вступу в університет, адже саме отримані нею додаткові бали під час Олімпіади допомогли їй вступити на бюджет і отримувати стипендію.

     В цілому зустріч була дуже насиченою. Учні проявили особливу увагу та зацікавленість. На завершення декан факультету землевпорядкування Тарас Євсюков побажав зробити правильний вибір майбутньої професії, успішно скласти ЗНО та запросив школярів на День відкритих дверей до НУБіП, що відбудеться 10 квітня 2020 року.

Наталія Мединська,
доцент кафедри земельного кадастру

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook