Поповнення фонду фахової бібліотеки з особистих зібрань класиків-лісівників

27 лютого 2020 року

 Фахова бібліотека з особистих зібрань класиків-лісівників містить видання з особистих зібрань академіка Г.М. Висоцького, професорів З.С. Головянка, Б.Й. Логгінова, Д.Д. Лавриненка, А.І. Котова, П.Г. Кального, М.І. Гордієнка, П.Г. Вакулюка та ін.. Чимала частка бібліотечного фонду раритетні видання, серед яких збірники «Труды опытных лесничеств» ХУІІІ століття та багато інших. Бібліотека багата і сучасними друкованими матеріалами, які представленні чинними законодавчими актами, нормативно-регламентуючими матеріалами та періодичними вітчизняними фаховими виданнями.
Періодично книжковий фонд бібліотеки поповнюється фаховою літературою, яку передають рідні наших Вчителів. На цей раз, чергове поповнення надійшло від рідних професора Б.Й. Логгінова. Книги з особистого зібрання професора Бориса Йосиповича, який понад 20 років очолював кафедру лісових культур, у бібліотеку передав його правнук Дмитро Логгінов.

Цінність кожного бібліотечного фоліанту примножена помітками його власника, які зроблені під час їх вивчення. Вони допомагають студентам краще розібратися з викладеним в них матеріалом.
Викладачі та дипломники кафедри вдячні родині Логгінових за передані фахові видання, за найкращий подарунок – книги, джерело так необхідних нам нині ґрунтовних знань.

Віктор Маурер
завідувач кафедри

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook