Визначено переможців І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Садівництво та виноградарство».

26 лютого 2020, 19:39

 Днями кафедрами садівництва та овочівництва відкритого і закритого грунту серед студентів агробіологічного факультету було проведено І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Садівництво та виноградарство». У заході взяли участь бакалаври третього, другого і четвертого курсів та магістри першого року навчання.


Програма олімпіади складалася з 2 частин: теоретичної (75 тестових завдань різних тематик і складності з дисциплін плодівництво, виноградарство, овочівництво відкритого та закритого ґрунту) і практичної (визначення насіння овочевих культур). У підготовці і проведенні олімпіади взяли участь викладачі кафедри овочівництва відкритого і закритого грунту та кафедри садівництва - Володимир Меженський, Юрій Слєпцов, Юрій Андрусик, Наталія Шевчук та Віра Кутовенко.


За результатами всіх турів найкращі результати продемонстрували: Дар’я Терещенко, Єлизавета Лотицька, Анастасія Супоровська та Вячеслав Чоботар.


Вітаємо наших переможців!!!
Бажаємо їм достойно представити НУБіП України в ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Садівництво та виноградарство», яка відбудеться 7-9 квітня на базі Уманського національного університету садівництва.

Віра Кутовенко, доцент кафедри овочівництва і закритого грунту

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook