Профорієнтаційні заходи в навчальних закладах Солом'янського району міста Києва

24 лютого 2020 року

   В рамках профорієнтаційної роботи відбулася зустріч представників факультету аграрного менеджменту НУБіП України з учнями старших класів Київського ліцею №144 ім. Григорія Ващенка економічного та історичного профілю. 

   Під час зустрічі з майбутніми абітурієнтами заступник декана факультету Лариса Карпенко і доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Катерина Алексеєва акцентували увагу на перевагах навчання на факультеті аграрного менеджменту та перспективах працевлаштування. Оскільки профіль ліцею економічний, учні зацікавились можливостями вступу і навчання в Національному університеті біоресурсів та природокористування України та активно ставили запитання. 
 
   Результатом діалогу з керівництвом ліцею стало визначення майбутнього плану співпраці, яка включає підписання двосторонніх договорів, проведення викладачами факультету аграрного менеджменту тренінгів з менеджменту і маркетингу не лише серед учнів випускних класів, а й серед 9-10, а також можливість залучення школярів до участі в конкурсі з написання проектів. В рамках співпраці адміністрація ліцею та учні були запрошені на День відкритих дверей, що планується в березні 2020 року.
   Висловлюємо щиру вдячність керівництву ліцею №144 м. Києва за співпрацю.
 
Лариса Карпенко,
заступник декана факультету
аграрного менеджменту
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook