Продовжується співпраця факультету аграрного менеджменту з Університетом прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф (Німеччина)

22 лютого 2020 року
факультет аграрного менеджменту, НУБіП України

19-20 лютого 2020 року в рамках угоди про співпрацю НУБіП відвідав представник Університету прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф (Німеччина) доцент Міхаель Шнайдер. Він взяв участь у конкурсному відборі студентів для проходження практичного навчального семестру, який розпочнеться у квітні 2020 року у німецькому уніеврситеті. Кращі практиканти зможуть взяти участь у конкурсі на відбір на навчання на Міжнародній магістерській програмі «International Masterprogram Agrarmanagement (IMA)» в Університеті Вайєнштефан-Тріздорф.

Також програмою перебування партнерів з УПН Вайєнштефан-Трісдорф передбачено модульне включення із викладання ряду тем курсу "Організація та планування підприємства" для студентів Міжнародного магістерського курсу "Адміністративний менеджмент" на факультеті аграрного менеджменту.

Тож доцент Міхаель Шнайдер зустрівся із студентами та провів лекційний курс для студентів освітньої програми «Адміністративний менеджмент» на тему:«Спрощене планування. Основні фінансові показники».

Лекція викликала живий інтерес у студентів, виникла жвава дискусія, студенти ставили багато питань, на які доповідач дав вичерпні та неординарні відповіді.

к.е.н., доцент кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД
Коваленко Наталія
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook