ІТ-технологій, жінки в бізнесі та виробництво товарів з доданою вартістю: основні тренди «АгроВесна 2020»

19 лютого 2020 року

Традиційна виставка «АгроВесна 2020» цьогоріч зібрала представників агропромислового комплексу, що займаються бізнесом в сфері вирощування зернових, тваринництва, птахівництва та плодоовочівництва.

На виставці було представлено 3 основні напрями: «Зернові технології», Agro Animal Show та «Фрукти. Овочі. Логістика». Викладачка кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Ірина Титарчук в межах напряму розвитку зернових технологій відвідала Нідерландсько-український Agro-IT форум, де розглядалися технологічні рішення в галузі сільського господарства.

Також була учасницею круглого столу «Синергія взаємодії жінок для сталого, екологічного збереження та розбудови гармонійного суспільства» бізнес-спільноти жінок в аграрному секторі Women Entrepreneurs Agri (WE Agri). Під час діяльності даного ком’юніті відбуватимуться різноманітні зустрічі, круглі столи та бранчі для жінок. На завершення кожного року буде проводитися голосування за різними номінаціями Національної премії для жінок в агробізнесі.

Ініціатива з розвитку жіночого ком’юніті в сфері бізнесу є важливою та необхідною, оскільки залучення жінок до підприємницької діяльності дозволить збільшити світовий ВВП на 26% в 2025 році.

 

Ірина Титарчук,
доцент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook