Воркшоп з фінансової грамотності в рамках профорієнтаційної роботи кафедри банківської справи та страхування!

13 лютого 2020 року
ЗОШ № 260, місто Київ

    13 лютого 2020 року викладачі кафедри банківської справи та страхування к.е.н., доц. Вікторія Костюк, к.е.н., доц. Ольга Файчук провели цікавий воркшоп із фінансової грамотності для учнів 11 класу ЗОШ № 260 міста Києва.

   Головною метою зустрічі була можливість надати потенційним абітурієнтам комплекс базових знань із фінансової грамотності, ефективної комунікації, психології успіху та соціалізації. Показати актуальність, сучасність та затребуваність спеціальності 072 – «Фінанси, банківська справа та страхування».

 
    Воркшоп відбувся у легкій та невимушеній атмосфері. Протягом всієї розмови викладачі кафедри постійно спілкувались з учнями школи, які подякували лекторам за цікаву та необхідну інформацію щодо фінансової грамотності.
Після цікавої розмови та цікавих ситуаційних ігор Вікторія Костюк та Ольга Файчук надали слухачам вичерпну інформацію щодо переваг навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, зокрема, на економічному факультеті. Розповіли про історію університету, високо кваліфікований професорсько-викладацький склад, умови навчання, можливість отримати подвійні дипломи та пройти виробниче стажування за кордоном, адаптовані навчальні програми до міжнародних стандартів, військову підготовку, різнобарвне та цікаве студентське життя.


      Насамкінець представники кафедри запросили майбутніх випускників відвідати День відкритих дверей НУБіП України.
      Кафедра банківської справи та страхування висловлює подяку директору ЗОШ № 260 Карпенко Вікторії Михайлівні та сподівається на подільшу співпрацю.

 

Доцент кафедри
Ольга Файчук

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook