Випуск магістрів в БАТІ: "кожен фініш - це, по суті, старт..."

13 лютого 2020 року

 IMG 8202 12 лютого в конференційній залі ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут» відбулося урочисте вручення дипломів випускникам-магістрам.  

   Усією родиною, в сяйві святкового вбрання, з добрими й щирими усмішками викладачів, батьків і друзів цьогорічні випускники інституту, які провели тут найкращі роки свого життя, мали можливість ще раз, в останнє в якості студентів, зібратися в конференційній залі й отримати, як доказ результату їхньої наполегливої праці – диплом магістра.


 

IMG 8017   Першим випускників привітав директор інституту доктор економічних наук, професор Мирон Жибак.  Звертаючись до присутніх, він щиро подякував за небайдужість до життя інституту, побажав, щоб та дорога, яка чекає випускників за порогом ЗВО, була розлогою, й вони крокували нею в ногу з часом.«Мантія, яку Ви одягнули сьогодні, – це не просто атрибут, а, насамперед, символ Вашого успіху. Будьте амбіційними, ставте перед собою нелегкі завдання та високі цілі, використовуйте кожну можливість на шляху до самовдосконалення.Долаючи усі життєві труднощі, Ви загартовуєтесь і стаєте взірцем, довкола якого будуть гуртуватися однодумці. Будьте впевненими у своїх силах, не бійтеся труднощів та реалізовуйте плани», – наголосив директор.

     Традиційні привітання, напутні слова та настанови висловили своїм вихованцям, вручаючи їм дипломи, і декани факультетів.

IMG 8019      Деканша факультету економіки і природокористування Любов Ярема, вітаючи випускників, побажала їм цікавого та насиченого життя, мудрих і далекоглядних рішень, високих професійних досягнень. А на завершення додала: «Завжди пам’ятайте про свою «Аlma mater», у стінах якої Ви провели кращі роки студентського життя».

IMG 8072     У своєму виступі декан факультету енергетики та електротехніки Василь Бунько  подякував за роки плідного навчання і побажав магістрам великих звершень, творчого натхнення, наполегливості та успіхів у всіх добрих починаннях, здійснення мрій і життєвих планів.

IMG 8047    Ігор Чвартацький, декан агроінженерного факультету, у вітальному слові до випускників  зазначив, що диплом магістра є важливою сходинкою на життєвому шляху та побажав їм успішно реалізувати себе в професійній діяльності, особистого щастя та нових звершень.

 IMG 8036IMG 8075 Заступниця директора з навчальної та навчально-методичної роботи Степанія Білик звернулася до випускників з привітаннями, де наголосила, що саме від Вас залежить майбутнє нашої держави і пам’ятати, що головне у житті – залишатися Людиною.

IMG 8098    Також спільно з директором відзначили почесними грамотами тих осіб, котрі досягли найвищих успіхів в освітній, науковій, спортивній, культурно-масовій та громадській діяльності.

IMG 8150IMG 8152IMG 8153     Зі щирими словами подяки та шани своїм наставникам до присутніх  звернулися цьогорічні випускники Бандура Мар’яна, Вайда  Микола, Польовий Віталій. Слова магістрів були наповнені сердечною вдячністю всім викладачам, усім тим, хто був поряд із ними всі ці роки, за їх терпіння, здатність розуміти, підтримати та допомогти мудрою порадою.

IMG 8136IMG 8134      За доброю традицією отець Володимир благословив випускників у самостійне життя.

     Традиційним вальсом та підкиданням конфедераток випускники прощалися з інститутом, аби доводити вже у професійному житті, що вони гідні звання випускника ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут».

IMG 7999IMG 8166IMG 8173     Чудовим подарунком для випускників і гостей свята, який продовжив урочисте дійство, були музичні вітання від Студентської ради інституту.

IMG 8205IMG 8210IMG 8206     Завершились урочистості спільними фото на пам’ять, останніми порадами та настановами від викладачів.

Щиро вітаємо випускників, бажаємо високих професійних досягнень, впевненості у своїх силах та добрими справами зміцнювати і підтримувати авторитет і славу інституту!

Заступниця директора Степанія БІЛИК

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook