Закордонне стажування і налагодження співпраці

11 лютого 2020 року

У період з 16 вересня по 16 грудня 2019 року колектив кафедри цивільного та господарського права у складі завідувача кафедри Олексія Піддубного, професора Олександра Світличного, доцентів Лілії Панькової, Інни Горіславської, Анни Коваль та завідувач кафедри теорії та історії держави та права Віра Качур пройшли закордонне стажування у Польській Республіці.

 

За сприяння Люблінського науково-технологічного парку в Університеті Підприємництва та Адміністрації (м. Люблін) колектив мав можливість ознайомитись з новітніми технологіями та передовими методами викладання.

 

Кожен викладач у період стажування мав можливість ознайомитись з нормативно-правовою базою функціонування вищої освіти, мав змогу вивчення ієрархії освітніх рівнів та кваліфікаційних ступенів в освіті та науці, відвідати лекційні, семінарські, практичні та індивідуальні заняття з провідними викладачами Університету, ознайомитись з документальним забезпеченням кафедри у напрямку організації навчального процесу. (навчально-методичними посібниками, підручниками, електронними джерелами). А як результат – отримати нові навички та вміння та застосовувати їх при проведенні занять у Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

 

Але і зі свого боку, як виявилось, нашому університету є що запропонувати зарубіжним колегам, які з цікавістю віднеслись до масштабів і потужної наукової та педагогічної бази, яка є в розпорядженні НУБіП України, що було викладено в інформації завідувача кафедри Олексія Піддубного в кулуарах Люблінського науково-технологічного парку та відповідних презентаційних матеріалах.

Як наслідок, сторони виявили зацікавленість та сподівання на продовження плідної співпраці, для чого обмінялись пропозиціями щодо угоди про майбутню співпрацю.

Дякуємо польським колегам за співпрацю, міжнародному відділу НУБіП  за організаційну та інформаційну підтримку та запрошуємо колег із НУБіП, хто має таку потребу, долучитись до стажувань.

 

За додатковою інформацією звертатися до завідувача кафедри Олексія Піддубного.

 

 

Олексій Піддубний,

завідувач кафедри цивільного та господарського права

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook