Популяризація НУБіП України колективом факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

11 лютого 2020 року

Профорієнтаційна робота серед учнів шкіл, технікумів та коледжів дозволяє зрозуміти, який вид професійної діяльності їм більше підходить; допомагає оцінити власні здібності, інтереси, можливості та усвідомлено обрати майбутню професію; оцінити власний потенціал та розробити стратегію кар’єрного зростання.

Саме такими принципами керується факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК. Швидко біжить час, не за горами літо, а з ним і вступна кампанія. Та ми ні на мить не забуваємо, що успіх університету залежить в першу чергу від наших студентів, які є натхненням для усіх нас. А в теперішній час потрібно доносити до кожного абітурієнта можливості навчального закладу.

В робочій обстановці відбулася розмова декана Лариси Баль-Прилипко з директором Київського державного коледжу туризму та готельного господарства Анатолієм Матвієнко та завідувачем відділення ресторанного господарства Галиною Українець, з якими вдалося налагодити контакт між нашими навчальними закладами. Зокрема, є домовленість про проведення відкритих дверей для учнів коледжу зі спеціальності 181 «Харчові технології». Такі зустрічі дозволяють навчитися один в одного нового і показати себе.

 

Викладачі факультету доц. Людмила Тищенко, доц. Володимир Василів та доц. Марія Жеплінська разом з випускницею НУБіП України та  Київським державним коледжом туризму та готельного господарства Кристиною Прилипко побували на випускному вечорі. Людмила Тищенко від імені факультету харчових технологій та управління якості продукції АПК привітала новоспечених фахівців з харчових технологій та розповіла про переваги навчання в НУБіП України, культурне та спортивне життя наших студентів, міжнародне співробітництво та виробничі практики за кордоном. А Кристина Прилипко, яка 5 років назад закінчила цей технікум, і яку радо зустріли педагоги коледжу, поділилася своїми враженнями від навчання в НУБіП України та Італії, виробничими практиками в Німеччині. І наостанок побажала прекрасно відзначити закінчення навчання в коледжі і зробити правильний вибір.  

  

Думаємо, що цей вибір буде на користь нашого вузу, бо маємо що показати і чому навчити. Розданий матеріал про університет і факультет зокрема як випускникам, так і їх батькам допоможе зорієнтуватися технікам-технологам і зрозуміти, що навчання на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК буде прекрасним продовження студентських років та можливість отримати гідну роботу і заробітну плату в майбутньому.

Вже майже 7 років факультет харчових технологій та управління якість продукції АПК співпрацює з Лохвицький механіко-технологічним коледжем Полтавської державної аграрної академії і має вже свої результати адже на навчання приходять до нас їхні випускники.  З черговим візитом цього року до них завітала Лариса Баль-Прилипко щоб донести до випускників про важливість питання професійного підходу до вибору не лише вузу, а й професії, що зумовлено відкриттям нових спеціальностей.

  

 

 Ми впевнені, що літом наші лави поповняться новими студентами – теперішніми випускниками коледжів.

Наталія Голембовська,

доцент кафедри технології м'ясних,

рибних та морепродуктів

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook