Випускник школи м. Києва Вадим Тимошенко мріє стати інженером-енергетиком

9 лютого 2020 року
Учень 11-го класу Київській ЗОШ І-ІІІ ступенів №196 Тимошенко Олександрович мріє стати інженером. Відвідавши неодноразово «Дні відкритих дверей» вирішив обрати для вступу Національний університет біоресурсів і природокористування України, Навчально-науковий інститут енергетики, автоматики і енергозбереження.

 

  • Звідки дізнались про університет та чому саме обрали НУБіП України?

     – Маю бажання продовжити навчання в столичному виші. Про НУБіП України дізнався від знайомих, які навчаються в університеті. Потім вже більш конкретно отримав відповіді на питання про навчання, практичну підготовку, про спеціальності які є в університеті від викладачів університету, які проводили профорієнтаційну роботу в школі.

  • Яку обрали спеціальність та чому?

     – В останні роки мого навчання в школі почав замислюватись про своє майбутнє та яку обрати спеціальність. Мені найбільш подобаються точні науки, тому і вирішив обрати спеціальність з фізико-математичним спрямуванням. Проаналізувавши з батьками ряд спеціальностей найбільш привабливими і перспективними на нашу думку є «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», тому мій вибір випав саме на цю спеціальність. Також одним з вирішальних моментів вибору спеціальності стало можливість навчання за системою подвійних дипломів.

  • Які Ваші очікування від навчання в НУБіП України?

     – Моє бажання – отримати якісну освіту. Вважаю, що отримавши спеціальність в галузі електроенергетики чи автоматизації, я буду мати хороші перспективи працевлаштування після закінчення вишу та зможу на практиці застосувати набуті навички та знання.

  • Що думате про навчання за кордоном за системою подвійних дипломів?

     – Це гарна ідея! Цінність подвійного диплома в тому, що випускник стає більш привабливим для вітчизняних та закордонних роботодавців.

А.В. Жильцов,
завідувач кафедри електротехніки,
електромеханіки та електротехнологій

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook