Профорієнтаційна робота дипломників кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій

7 лютого 2020 року

 24 січня 2020 р. студенти-дипломники кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій Поторась Святослав Володимирович та Тунік Роман Сергійович за дорученням наукового керівника, доцента кафедри Кайдика О.Ю., провели профорієнтаційну роботу у своїй рідній Колківській загальноосвітній школі-ліцею (Волинська обл.), якою уже більше півстоліття керує директор Котеленець Віталій Дмитрович – Заслужений вчитель України.

Випускникам було показано відеофільм про переваги навчання в НУБіП України, роздано оголошення з правилами прийому до НУБіП України, запрошено учнів на навчання до університету і, зокрема, в навчально-науковий інститут лісового і садово-паркового господарства. Водночас було наголошено на унікальній можливості взяти участь в олімпіаді університету, переможці якої можуть отримати до 20 додаткових балів під час вступу, а також пройти підготовчі курси до ЗНО в університеті, після закінчення яких можна отримати ще до 10 додаткових балів і сертифікат.
Учні задавали питання стосовно спеціальностей, за якими здійснюється навчання, умов проживання в гуртожитку, наявності інфраструктури для проведення спортивно-соціального дозвілля та перспектив працевлаштування за спеціальністю.
Результатом проведення профорієнтаційної роботи стала 1 анкета учня 11 класу Свинчука М.А., який виявив бажання навчатися за спеціальністю «Лісове господарство», а також на заочних підготовчих курсах в НУБіП України.

Олександр Кайдик
доцент кафедри відтворення лісів
та лісових меліорацій 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook