Факультет аграрного менеджменту і Міжнародний інститут менеджменту: обмін досвідом та обговорення спільних планів на майбутнє

6 лютого 2020 року
Факультет аграрного менеджменту НУБіП України
     У січні 2020 року відбулась зустріч Анатолія Остапчука, декана факультету аграрного менеджменту НУБіП України з Іриною Тихоміровою, президентом бізнес-школи "Міжнародний інституту менеджменту". МІМ є членом асоціації АМВА, Асоціації з розвитку університетських бізнес-шкіл AACSB, асоційованим членом Європейської фундації розвитку менеджменту та членом Асоціації розвитку менеджменту в країнах Центральної та Східної Європи.

    На 12-й щорічній Світовій конвенції Бізнес-шкіл Бізнес-школа МІМ отримала 4 пальмові гілки якості. Четвертий рік поспіль МІМ входить до ТОП-300 бізнес-шкіл світу і ТОП-15 – у Східній Європі рейтингу Eduniversal. МІМ – єдина Бізнес-школа в Україні, яка стала вже постійним членом елітного клубу з 300 найкращих бізнес-шкіл світу.

     Під час зустрічі були обговорені питання, що можуть бути цікавими обом педагогічним колективам та студентській спільноті. 2019 року до свого 30 річчя Бізнес-школа МІМ разом з партнерами відкрили майданчик для глобальної дискусії про майбутнє в Україні - Форум "Facing the Future", щоб привезти в країну передові актуальні світові знання. Форум "Facing the Future" має стати мейнфреймом нових ідей і нових можливостей для бізнесу та менеджменту в Україні, куди б люди щороку приходили за відкриттями і натхненням, де б зустрічалися нові партнери і ділились прогнозами та очікуваннями бізнес та менеджмент. Бізнес-школа МІМ вже готує наступний Форум з не менш відомими спікерами і не менш амбіційною дискусією. Зі сторони пані президента МІМ Ірини Тихомірової декан ФАМ Анатолій Остапчук отримав запрошення для студентів факультету аграрного менеджменту долучитись до участі в цьому форумі.

     Під час розмови неабияку зацікавленість викликала магістерська програма "Агрокебети", яка була започаткована у тісній співпраці НУБіП України з агробізнесом на факультеті аграрного менеджменту. Було домовлено про організацію спільних майстер-класів для студентів факультету аграрного менеджменту та участі обох сторін у спільних бізнес-заходах.

Олена Ковтун,

доцент кафедри адміністративного

менеджменту та зовншньоекономічної діяльності

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook