Профорієнтація триває

5 лютого 2020 року

   Доцентом кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Драгнєвою Н.І. днями була поведена зустріч зі школярами 10-х, 11-х класів школи ІІ-ІІІ ступенів №319 імені Валерія Лобановського м.Києва.

   В ході цієї зустрічі учні школи були проінформовані про правила вступу до НУБіП України, наявність в університеті підготовчих курсів для підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання знань та особливостей вступної кампанії 2020 року.
 
   Жвавий інтерес у школярів викликала інформація про навчання на факультеті аграрного менеджменту. Майбутніх студентів цікавили питання навчання за державним замовленням, за кошти фізичних і юридичних осіб; стосовно навчання за кордоном та отримання подвійних дипломів; про діяльність наукових гуртків, зокрема, «ДНК лідера»; перспективи майбутнього працевлаштування тощо. Майбутні студенти отримали позитивні враження від зустрічі та висловили побажання щодо проведення у майбутньому таких заходів.
 
   Висловлюємо подяку директору школи ІІ-ІІІ ступенів №319 імені Валерія Лобановського Романчуку Андрію Дмитровичу та заступнику директора школи з виховної роботи Баранівській Вікторії Михайлівні за організацію зустрічі та підписання договору про співпрацю.
 
Аліна Троян,
доцент кафедри менеджменту ім.проф.Й.С.Завадського
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook