Знайомство з освітнім порталом державної служби зайнятості

5 лютого 2020 року

Як зробити працевлаштування максимально ефективним, тобто розширити уявлення про можливості працевлаштування в сучасних умовах, сформувати навички самопрезентації, спонукати до постійного навчання та підвищення кваліфікації – такі завдання ставить перед собою школа зайнятості, яка працює для студентів випускних курсів коледжу.

Велику допомогу в роботі школи надає відділ сприяння зайнятості у Бобровицькому районі Носівської районної філії Чернігівського обласного центру зайнятості. То ж чергове заняття зі студентами групи М-31 економічного відділення коледжу і відбулося 5 лютого на базі відділу. А предметом вивчення став освітній портал державної служби зайнятості, де розміщені онлайн-курси , які передбачають комбінацію заздалегідь записаних відео лекцій, інтерактивних завдань і форуму, на якому слухачі можуть ставити запитання й отримувати відповіді від викладачів. Провідний фахівець з профорієнтації центру зайнятості Ющенко Т.О. досить детально і цікаво презентувала курси: "Створення резюме на сайті", "Як знайти роботу своєї мрії", "Інформаційний семінар з загальних питань зайнятості", "Як започаткувати власну справу".

Отже, студенти мали можливість практично ознайомитися з джерелами та методами пошуку роботи, довідатись, як потрібно поводити себе під час співбесіди з роботодавцем, набути навичок написання резюме, і цим самим -підготуватися до самостійного дорослого життя та конкуренції під час пошуку роботи.

Такі заняття будуть проведені з усіма випускними групами коледжу. 

  

Демидюк М.Л., керівник Центру кар’єри та працевлаштування

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook