Профорієнтаційна робота аспіранта на Вінничині

3 лютого 2020 року

 31 січня, аспірантом кафедри «Відтворення лісів та лісових меліорацій» була проведена профорієнтаційна зустріч з школярами 11-их класів іллінецьких навчально-виховничих комплексів – «Іллінецька загальноосвітня школа I – IIІ ступенів №1» та «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія №2» Іллінецької міської ради, який розповів майбутнім абітурієнтам про умови та час подання документів для вступу у вуз, зокрема в інститут «Лісового і садово-паркового господарства».

На протязі 10-15 хвилинного виступу з презентацією, запрошеним максимально донесено інформацію про структуру Національного університету біоресурсів і природокористування України, інститути, факультети та спеціальності, за якими здійснюється навчання. Осторонь не залишилось і питання студентського самоврядування, а саме про умови проживання в гуртожитку, студентський актив та співпрацю з дирекцією і молодими вченими. Найбільшу зацікавленість було виявлено до спортивної та культ-масової діяльності.

Учасники зібрання отримали буклети з додатковою інформацією про університет та про випускові спеціальності НУБіП України та ННІ ЛіСПГ.

У цілому зустріч з потенційними абітурієнтами була плідною і цікавою, пройшла водночас в дружній і діловій атмосфері. Усі сторони залишились задоволеними та винесли приємні і незабутні враження.


Олександр Фарисей,
аспірант кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook