Студенти ІІ курсу 1групи разом з наставником відвідали Міжнародний науково-практичний семінар і презентацію проєкту «DRONES FOR EDUCATION»

3 лютого 2020 року
кафедра землевпорядного проектування

   3 лютого 2020 року студенти ІІ курсу 1 групи факультету землевпорядкування разом з наставником, Кустовською Оксаною, відвідали Міжнародний науково-практичний семінар і презентацію проєкту «DRONES FOR EDUCATION».
   Доповідачами, які найбільше вразили студентів своїми доробками були:
− Ганна Сарибога, старший викладач кафедри Авіа- та ракетобудування Національного авіаційного університету, керівник кафедральних гуртків «Робототехніка» та «Авіа-ракетобудування», яка представила доробки БЛА власного дизайну;
− Андрій Галайда, представники ТОВ «КАЙЛАС А»;
− Анатолій Галицький, представник компанії «ABRIS Design Group», головна діяльність яких пов’язана з інжинірингом, геологією та геодезією, надання послуг технічного консультування в цих сферах.

 b

   Проєкт «Drones in Education» презентував пан Caio Italo Marcieri Pimpinato з Федерального Інституту освіти, науки та технологій м. Сан Паулу, Бразилія (головною метою якого було заохочення використання безпілотних літальних апаратів, як інструменту для покращення навчального процесу у закладах вищої освіти та сприянню контакту студентів із новими технологіями).


Староста академічної групи Стрельченко Лілія

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook