Киянка Єлизавета Шупеня: Моя мрія 2020 – отримати вищу освіту енергетика в НУБіП

4 лютого 2020 року
Єлизавета Шупеня, учениця випускного класу школи №151 м. Києва, навчається на добре і відмінно, любить предмети – математику, фізику, іноземну мову. Займає активну позицію у громадському житті школи – у 2019 році обиралась Президентом школи №151. Мріє стати енергетиком.

  • Єлизавета – як сформувалась думка йти навчатись в НУБіП України, а саме на спеціальність 144 – Теплоенергетика в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження?

     – Перш за все, мої особисті вподобання. Дуже важливою була думка мами стосовно університету, який займає лідируючі позиції в рейтингу університетів. Дні відкритих дверей і співбесіди в лабораторіях інституту. Приваблюють, дуже, програми подвійних дипломів з іноземними вишами. Важливою для мене стала інформація, що на цій спеціальності з 2020 року навчання розпочинається англійською мовою.

  • Яким чином ти готуєшся до вступу?

     – Готуюсь у школі, дома і в університеті на підготовчих курсах. Обов’язково буду приймати участь в предметній олімпіаді. Думаю, що все разом дасть мені шанс навчатись в НУБіП України.

  • Що приваблює тебе ще у процесі навчання?

     – Добре, коли людина має різносторонній розвиток. Люблю співати, танцювати. З Днів відкритих дверей я переконалась, що цій справі приділяється в університеті велика увага, а мені це подобається. Люблю громадську роботу.

  • Єлизавета – енергетика не проста справа, але життя показує, що прекрасна половина людства класно увійшла у цю сферу діяльності людини і є прикладом для чоловіків. Випускниця нашого інституту Бондаренко Аліна Володимирівна, заступник генерального директора ДТЕК з генерації електроенергії навчалась на кафедрі теплоенергетики.

Ми бажаємо і все будемо робити разом з тобою так, щоб ти стала першою жінкою –
Міністром нашої галузі!

Розмову провів директор ННІ енергетики,
автоматики і енергозбереження
Володимир Козирський

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook