Прийшла пора із коледжем прощатись

30 січня 2020 року

 Щороку в останні числа місяця в коледжі відбувається важлива подія – випуск молодших спеціалістів спеціальності «Менеджмент». Так 30 січня п'ятнадцять юнаків і дівчат отримали дипломи, які свідчать про кропітку роботу студентів і викладачів коледжу, про недоспані ночі і щастя від зданого заліку чи екзамену, про міцну професійну підготовку. Серед них три випускники отримали дипломи з відзнакою: Олександр Малюх, Віталіна Митрофанська, Софія Чичкань. Крім диплому молодшого спеціаліста від дирекції коледжу були вручені грамоти відмінникам навчання, активістам студентського самоврядування та кращим спортсменам групи.

Тепло, по-батьківськи щиро випускників, батьків та гостей свята вітала директор О.В.Гордієнко. До її теплих слів приєдналися гості: О.П. Шаманський, заступник генерального директора ТОВ «Український Аграрний Холдинг», голова ради роботодавців коледжу, М.П.Герасименко, начальник гуманітарного відділу Бобровицької державної районної адміністрації, Л.В. Петько, заступник голови Бобровицької міської ради, А.Л.Ткаченко, заступник голови Бобровицької міської ради, Л.В.Панасюк, начальник відділу освіти Бобровицької міської ради. Зворушливі слова на адресу педагогічних працівників лунали і від присутніх в залі батьків випускників.

Винуватці свята здивували присутніх креативним представленням групи за три з половиною роки навчання, своїм прощальним танком та виконанням пісень.

Викладачі коледжу впевнені, що міцні знання, які отримали студенти під час навчання, проростуть щедрим врожаєм на професійній ниві, а здобуті навички в громадській роботі дадуть свої плоди в майбутній професії.

Удачі та щастя вам у дорослому житті, дорогі наші випускники!

  

  

  

  

Наталія Шаповал, заступник директора з виховної роботи

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook