Свято спорту гуманітарно-педагогічного факультету

29 січня 2020, 16:00
Ще давньогрецький лікар і філософ Гіппократ говорив: «Гімнастика, фізичні вправи, ходьба повинні міцно увійти в повсякденний побут кожного, хто хоче зберегти працездатність, здоров'я, повноцінне і радісне життя». А великий індійський державний і політичний діяч – Махатма Ганді вважав, що незалежно від того, скільки роботи у людини, вона повинна знайти час для фізичних вправ, як вона знаходить його для їжі.

 

     Тож, не зважаючи на шалену зайнятість і великий обсяг роботи декан гуманітарно-педагогічного факультету Василь Дмитрович Шинкарук приділяє значну увагу розвитку спорту і фізичної активності не тільки студентів, а і викладачів і співробітників факультету. Вже традиційною стала Спартакіада для науково-педагогічних працівників всіх кафедр факультету. Цього року випробували свою фізичну майстерність 13 команд у таких змаганнях як: дартс, кидки баскетбольного м`яча у кільце, метання тенісних м`ячиків в корзину на точність, кортпоративній силі та естафеті.

     Найвлучнішими у дартсі стала командна кафедри психології «Доктор Фрейд», а Мартинюк Ірина Анатоліївна набрала найбільшу кількість очок – 42 серед всіх учасників, друге місце посіла кафедра філософії «Спарта» і замкнула трійку лідерів команда «Optimus» кафедри педагогіки.
     Чемпіонами у метанні тенісного м`ячика на влучність стала команда «Optimus», трохи поступилася їй команда «Спарта», а третьою стала команда «Філологи» кафедри іноземної філології і перекладу. Але найвлучнішою з жінок з кількістю 5 попадань стала Чекалюк Вероніка Василівна з кафедри журналістики та мовної комунікації, а серед чоловіків – Ржевський Геннадій Миколайович – команда «До мажор»кафедри соціальної роботи та реабіалітації.

  

  

    

  

     Найкращі баскетболісти – кафедра управління та освітніх технологій, другі – кафедра міжнародних відносин і суспільних наук «Дипломат», треті- психологі – «Доктор Фрейд». Першим баскетболістом з кількостю 9 очок став Білан Сергій Олексійович – завідувач кафедри міжнародних відносин і суспільних наук.
     Найбільш згуртованим виявився колекив деканату «Деканs», трошки поступилась у командній взаємодії кафедра педагогіки – «Optimus» і на третьому місці – «Спарта».
     Найшвидшою стала команда «Стріла» – кафедра англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей, другою фінішувала – «Optimus», третьою – кафедра культурології.
     У загальному підсумку золото виборола команда «Optimus» кафедри педагогіки, срібло – «Спарта» кафедри філософії, бронзу – «Дипломат» кафедри міжнародних відносин і суспільних наук.

Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання
гуманітарно-педагогічного факультету

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook