Профорієнтаційна робота – Співпраця Бережанського агротехнічного інституту і Прикарпатського лісогосподарського коледжу

24 січня 2020 року

 

DSC9483Враховуючи особливості сучасних економічних процесів, які вимагають від закладу вищої освіти бути рівноправним гравцем на ринках праці та освітніх послуг, необхідно збалансувати якісні освітні послуги із проведенням якісної вступної кампанії. Саме з цією метою 22 січня 2020 р. відбулася зустріч адміністрації інституту, зокрема: директора Жибака М.М., декана факультету економіки і природокористування Яреми Л.В., зав. кафедри лісового та садово-паркового господарства Кузьовича В.С. із керівництвом Прикарпатського лісогосподарського коледжу - директором Черневим Ю.І. та заступником директора з навчальної роботи Коновальчук Л.П.

Прикарпатський лісогосподарський коледж є одним із найкращих коледжів даного регіону. Упродовж багатьох років випускає висококваліфікованих фахівців для галузей сільського господарства.

DSC94841DSC9487

Одним із головних питань зустрічі керівників закладів була домовленість щодо забезпечення співпраці з питань ступеневої підготовки фахівців та профорієнтаційної роботи. При зустрічі випускники та викладачі коледжу з цікавістю слухали інформацію директора Жибака М.М. про інститут, ставили питання щодо умов вступу, проживання та студентського дозвілля. І як результат ряд випускників коледжу мають намір використати можливості ступеневої освіти та продовжувати навчання у Бережанському інституті за спеціальностями: «Облік і оподаткування»«Туризм»«Садово-паркове господарство»«Лісове господарство».

DSC9501DSC9520

При співбесіді студенти випускного курсу ОКР «Молодший спеціаліст», спеціальності «Облік і оподаткування» - Гончар МаріяОліфіренко ОксанаАнрусишин Роман, на поставлене питання щодо продовження навчання за цією ж спеціальністю відповіли однозначно, що за будь яких умов розвитку економіки ця спеціальність є і буде актуальною.

Бажаємо успіхів випускникам Прикарпатського лісогосподарського коледжу та очікуємо їх у студентських лавах нашого закладу!

Любов Ярема,

декан факультету економіки і природокористування

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook