Учнівська наукова школа на Христинівщині

21 січня 2020, 10:00
смт. Верхнячка, Христинівського району Черкаської обл., пров. Соборний, 1

При участі представників Національного університету біоресурсів і природокористування на чолі з проректором з навчальної і виховної роботи С.М. Квашою та представників управління освіти, культури, молоді та спорту Христинівського району Черкаської обл. вже втретє відбулася щорічна учнівська наукова школа у Верхняцькому навчально-виховному комплексі "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1-ліцей".

Після пленарного засідання, на якому виступали проректор з навчальної і виховної роботи, докт. екон. наук проф. С.М. Кваша і секретар приймальної комісії, канд. с.-г. наук Сергій Ковалевський про переваги вступу до НУБіП України та особливості вступної кампанії у 2020 році, відбулися секційні засідання, де діти прослухали доповіді викладачів за обраними напрямами. 

 

На секції "Компютерні та технічні науки" із доповіддями виступили доц. кафедри комп’ютерних наук, к.т.н. Ірина Ясенова (доповідь на тему «Інформаційні революції») і ст. викл. кафедри будівництва, к.т.н. Євген Дмитренко (доповідь на тему «Використання комп’ютерних технологій у промисловому будівництві як запорука успіху сучасного фахівця»).

Під час учнівської наукової школи було проведено невеликі конкурси, де за кращі відповіді було вручено призи.

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook