Викладачі механіко-технологічного факультету активно ведуть профорієнтаційну роботу

20 січня 2020, 17:43
селище Поляна Свалявського району Закарпатської області

   Для викладачів Національного університету біоресурсів і природокористування України зимові канікули - це не лише невеликий відпочинок між навчальними семестрами, час для оновлення лекційного матеріалу та удосконалення електронних курсів. Це ще і можливість відвідати різні куточки нашої країни та якомога більшій кількості школярів розповісти про наш чудовий ВНЗ та переваги навчання в ньому. На початку січня викладачі механіко-технологічного факультету доцент Оксана Ачкевич та асистент Тетяна Сліпуха відвідали загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів селища Поляна Свалявського району Закарпатської області.


   
Екскурсію по школі для співробітників НУБіП України провели учениці одинадцятого класу Владислава Мурданинець та Ангеліна Якубець. Дівчата розповіли, що в цьому році в Полянецькій школі буде 19 випускників, з яких 13 - хлопці. Багато хто з них мріє про вступ до вищих навчальних закладів інженерного, соціального або медичного профілю. Двоє хлопців планують вступити до духовної семінарії. 

Оксана Миколаївна та Тетяна Іванівна розповіли випускникам про спеціальності, на які запрошує навчатися Національний університет біоресурсів і природокористування України, умови вступу, можливість підготовки до здачі ЗНО на підготовчих курсах, переваги участі в предметній олімпіаді для абітурієнтів.


   
В ході екскурсії викладачі оглянули класи біології та хімії, познайомилися з профільними вчителями. Вчитель біології Наталя розповіла про рівень успішності учнів випускних класів та про специфіку вибору майбутньої спеціальності в регіоні. Адже близьке розташування селища до державного кордону полегшує молоді виїзд на навчання та роботу до Європи. Наприкінці зустрічі викладачі та школярі обмінялися координатами та домовилися про подальшу співпрацю.

Доцент кафедри механізації тваринництва Оксана Ачкевич

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook