Профорієнтаційна робота триває

17 січня 2020 року

   Зимові канікули для викладачів університету це не лише невеликий відпочинок між семестрами, час для оновлення лекційного матеріалу та удосконалення електронних курсів, а і можливість відвідати різні куточки нашої країни та якомога більшій кількості школярів розповісти про наш чудовий ВНЗ та переваги навчання в ньому. Так от і доцент кафедри механізації тваринництва Ачкевич Оксана Миколаївна та асистент кафедри транспортних технологій та засобів АПК Сліпуха Тетяна Іванівна завітали до загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів селища Поляна Свалявського району Закарпатської області.


   Екскурсію по школі нам провели учениці одинадцятого класу Мурданинець Владислава та Якубець Ангеліна. Дівчата розповіли, що в цьому році Полянецька школа має 19 випускників, з них 13 хлопців. Багато хто з них мріє про вступ до вищих закладів інженерного, соціального та медичного профілю. Два хлопчика планують вступити до духовної семінарії. Оксана Миколаївна та Тетяна Іванівна розповіли про спеціальності, на які запрошує навчатися Національний університет біоресурсів і природокористування України, умови вступу, можливість підготовки до здачі ЗНО на підготовчих курсах, переваги участі в предметній олімпіаді для абітурієнтів.
   В ході екскурсії викладачі оглянули клас біології, хімії, познайомилися з профільними вчителями. Вчитель біології Наталя розповіла про успішність учнів випускних класів, про особливості вибору майбутньої спеціальності в регіоні. Адже близьке розташування до кордону полегшують дітям виїзд на навчання та роботу в Європі. Під кінець зустрічі викладачі та школярі обмінялися телефонами та домовилися про подальшу співпрацю.

 

Доцент кафедри механізації тваринництва Оксана Ачкевич
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook