Викладачі кафедри біології тварин пройшли стажування в Університеті штату Айова (США)

15 січня 2020 року
       Остання декада 2019 року була насичена різними науковими та навчальними подіями в нашому університеті та за його межами. Так, протягом листопада 2019 року відбулося стажування доцентів кафедри біології тварин факультету тваринництва та водних біоресурсів НУБіП України Інни Курбатової та Людмили Чепіль в Айовському державному університеті, м. Еймс (США) за програмою стажування «Enimal Ecology end Enimal Science», організованою професором Don Beitz.

       Окрім наукових інтересів, в програму стажування було включено відвідування центру здоров'я тварин, найбільшої ферми Америки з вирощування коропа кої, ознайомлення з різними факультетами та науковими і навчальними лабораторіями набуття практичного досвіду. Розширення міжнародного співробітництва з провідними вищими навчальними закладами світу – є одним із основних пріоритетів розвитку Національного університету біоресурсів і природокористування України. Викладачі ознайомилися з структурою університету, його освітньою, науковою та дослідницькою діяльністю. Доценти кафедри не лише відвідували заняття американських викладачів з метою набуття практичного досвіду читання дисциплін, але і самі мали нагоду прочитати лекцію для студентів курсу «Міжнародний менеджмент» та «Тваринництво».

 

     У результаті стажування було досягнуто домовленості з науковцями університету про наукову співпрацю. Стажування відбулося завдяки Stefan and Kateryna Dwojak ISU-Ukraine Exchange Fund.

 

Людмила Чепіль,
доцент кафедри біології тварин

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook