Вирішальний вибір у професії лісівника. Думка випускника коледжу Віктора Іванюка

8 січня 2020 року

 Привіт! Мене звати Віктор Іванюк. Нині – я студент відокремленого підрозділу НУБіП України «Боярський коледж екології і природних ресурсів» спеціальності «Лісове господарство», а продовжити навчання планую, звісно, в базовому закладі НУБіП України.

Вікторе, звідки дізнався про НУБіП?
Я вже змалечку знав про університет, оскільки тут працює мій батько. Свою долю він пов’язав тоді ще з Національним аграрним університетом у 1998 році. Я також вирішив продовжити навчання саме в цьому закладі вищої освіти.

 

Що для тебе стало вирішальним у виборі професії лісівника?
Під час вибору навчального закладу я думав, ким я дійсно хочу стати. Без вагань обрав навчальний заклад і професію, до якої в мене лежить душа з самого дитинства, все що мене оточувало, було пов’язано зі спеціальністю лісівника. Хоча, насправді, я дійсно зрозумів з чим маю справу лише на 2-му курсі коледжу і я зовсім не шкодую, що обрав саме цей фах.

Чи є у тебе улюблений предмет чи викладач?
Улюбленим предметом для мене стала дендрологія. По-суті, лише на 2-му курсі коледжу я почав вивчати предмети за фахом, але вже можу з впевненістю сказати, що під час ознайомлення саме з фаховими дисциплінами, дійсно починаєш розуміти потрібну професію ти обрав чи ні.

Про що мрієш?
Досягнути успіху в своїй професії та виконанні службових обов’язків. Буду робити для цього все можливе. Я впевнений, що навчання у НУБіП зможе надати мені усі необхідні навички, знання та уміння.

Розмовляв
доцент кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій Андрій Пінчук

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook