Студенти НУБіП зачарували глядачів студентського балу «Чарівна Віденська казка»

1 січня 2020 року
     На один вечір Київська міська державна адміністрація перетворилася на середньовічній замок: дівчата в яскравих вечірніх сукнях, з красивими зачісками та макіяжем, галантні стрункі хлопці, саме так у Колонній залі Київської міської державної адміністрації напередодні святкування Різдва Христового за Григоріанським календарем та Нового Року виглядав студентський бал «Чарівна Віденська казка».

     Захід організований Департаментом молоді та спорту спільно із громадською організацією «Об’єднання творчих ініціатив». І студентство НУБіП, як завжди, не залишилось осторонь. Взяти участь у хореографічному святі виявили бажання 4 пари юнаків та дівчат нашого університету: Мамчур Денис, Приймачук Ольга, Ліхацька Уляна, Вільховий Сергій, Пелешко Анастасія, Бездольна Інна представники факультету захисту рослин біотехнології та екології, Богданець Владислав студент агробіологічного факультету та Максименко Богдан студент економічного факультету, а підготувала пари фахівець кафедри культурології Світлана Макода. Команда вболівальників складалася з координатора та організатора заходу від НУБіП Анни Хижняк, начальника відділу виховної роботи та студентських справ та фахівців відділу виховної роботи та студентських справ Миколи Кучерявого, Каріни Арзуманян, Людмили Куценко, Анжеліки Федоренко, директора ННЦ виховної роботи і соціального розвитку Геннадія Ржевського та голови студентської організації Олександра Павелка.

     Захід пройшов незабутньо: чарівні представниці слабкої статі вражали своїми сукнями, а хлопці – своєю поставою та вмінням «керувати партнеркою» та бути для неї опорою. Для молоді було створено передноворічне свято, насичене вокальними та хореографічними номерами. Метою проведення студентського балу «Чарівна Віденська казка» – це розвиток серед молоді дипломатичних манер, правил етикету, набуття танцювального досвіду та популяризація традицій Віденського балу. Але надихнутися подією вдалося не лише учасникам, а й гостям, адже у програмі був майстер – клас з виконання Полонезу від Сергія Костецького – переможця шоу «Танці з зірками», «Танцюю для тебе», постановника шоу «Майданс», «Модель по Українські», «Пацанки. Нове життя», призера чемпіонату світу серед професіоналів з латиноамериканських танців, призера танцювального Євробачення – 2008, чемпіона Європи з папінгу та виступів творчих колективів. Майстер-класи з ча-ча-ча та польки від Григорія Миколайовича Чапкіса – народного артиста України, головного балетмейстера, засновника «Школи танцю Чапкіса», професора кафедри хореографії Інституту мистецтв Київського університету імені Бориса Грінченка та інших видатних хореографів.

     Окрім, майстер-класів надихали публіку виступи художніх колективів, виконавців опери, циркові номери, актор, композитор, видатний скрипаль Кирило Стеценко, народна артистка України, українська оперна співачка, кавалер орденів «Святої Марії» та «Святого Станіслава», володарка багатьох нагород і титулів – «Жінка року», «Жінка ІІІ тисячоліття», Українська Мадонна Наталія Шелепницька, гурт «ЯРРА», виступ вихованців Коледжу хореографічного мистецтва Київської муніципальної академії танцю імені Сержа Лифаря з номером «Вальс квітів» з балету «Лускунчик» (12 пар), виступ саксофоніста Ігора Грохоцького (переможеця «Голосу країни»), Denis Smitt (співака з Королівства Нідерландів), Лєни Штефан та української етно-співачки, композитора, фіналістки «Голосу країни» ILLARIA та інші виконавці української естради.

  

  

     Ми дякуємо організаторам заходу за атмосферу, адміністрації нашого університету за підтримку та Світлані Макоді за підготовку молодих талантів.

Анна Хижняк,
начальник відділу виховної роботи та студентських справ

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook