АННА ЖАРІКОВА ТА КАТЕРИНА ЗАРЕМБА: МРІЄМО ОТРИМАТИ ФАХ ФІНАНСИСТА, ВСТУПИВШИ ДО НУБІП УКРАЇНИ

24 грудня 2019 року
Анна Жарікова та Катерина Заремба, випускниці ліцею «Білоцерківський колегіум» мріють про фах фінансиста і вже обрали для себе навчання в НУБіП України за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування».
 
 
– Аня, чим Вас зацікавила спеціальність фінансиста?
‒ Спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування» є провідною спеціальністю економічного напряму. А ще фінансист – це не лише професія, але й мистецтво, яке потребує таланту та досвіду. Спеціаліст у сфері фінансів – це фахівець з високим рівнем теоретичної та практичної економічної підготовки, яку можуть на високому рівні забезпечити викладачі НУБіП України.
 
– Катерина, чому Ви обрали спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування»?
‒ Думаю тому, що робота фінансиста є особливою – завжди бути в центрі всіх важливих подій свого підприємства. Спеціаліст із фінансів повинен бути організованим та відповідальним, грамотно орієнтуватися не тільки в економічному, але і в податковому та цивільному законодавстві. А ще потрібно чітко уявляти: як працює Ваш бізнес, де можна знайти резерви зниження витрат.
 
Чому саме НУБіП України було обрано серед багатьох інших навчальних закладів?
Катерина: у вересні до нашого ліцею приїздили викладачі з кафедри Банківської справи та страхування. Було дуже цікаво почути про здобутки НУБіП, його лабораторії, можливості навчання та стажування за кордоном і вже тоді ми твердо вирішили приїхати на День відкритих дверей та побачити університет на власні очі.
Аня: День відкритих дверей в НУБіП України, як на мене, справжнє свято. Все гарно та цікаво. Виступ ректора, знайомство з деканом економічного факультету, можливість зайти в будь-яку аудиторію корпусу та посидіти на парі, екскурсія, яку провели викладачі територією університету та Ботанічним садом справили на мене незабутнє враження. Ми відчули, що навчаючись в НУБіП, отримаємо не лише знання, а й турботу з боку викладачів та достатні умови аби проявити свої здібності.
 
 
– Дякуємо Вам за цікавість до НУБіП України та чекаємо на Вас серед дружньої родини студентів рідного університету.
 
Розмовляли Олена Жарікова та Руслана Мамчур
 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook