Урочисте вручення дипломів

13 грудня 2019 року

   Сьогодні для нас, випускників магістратури за освітньою програмою «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту факультету аграрного менеджменту, урочистий і хвилюючий день – вручення дипломів магістра!

   Розпочалося свято з вітального слова декана факультету аграрного менеджменту, к.е.н. Остапчука А.Д., який привітав нас з цією значною подією і побажав подальших успіхів. Багато напутніх слів і побажань було сказано завідувачами та викладачами всіх кафедр факультету, але особливо зворушили нас теплі слова нашого наставника, завідувача кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, д.е.н., члена-кореспондента НАН України Шинкарук Л.В. Лідія Василівна побажала, щоб головний проект – все наше подальше життя – став для нас найуспішнішим та звернулась із закликом продовжувати розвивати не тільки тісний професійний зв'язок з кафедрою, а й гостинно запросила на каву вже найближчим часом.
 
   Коли саме почався процес вручення дипломів, у кожного з нас помайнули перед очима півтора роки цікавого, насиченого, десь важкого, життя. За цей час ми познайомилися і потоваришували один з одним, набули безцінного досвіду в питаннях інвестиційного проектування, стали більш освіченими фахівцями. Для одних навчання в магістратурі – крок до вдосконалення своїх знань і застосування їх вже на існуючій роботі, для інших – поштовх для пошуку нової, більш цікавої і успішної роботи. Ясно одне – отримані знання обов’язково будуть нами вдало застосовані в нашому професійному житті.
  
   Хотілось би сказати слова великої вдячності всьому науково-педагогічному колективу факультету аграрного менеджменту, особливо викладачам кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту на чолі із завідувачем кафедри, д.е.н., членом-кореспондентом НАН України Шинкарук Л.В. Ви справжні фахівці і великі професіонали! Протягом всього періоду навчання ви ділились з нами своїми знаннями, досвідом, давали слушні поради, іноді сварили за пропуски та невчасно зроблену роботу, але кожен з вас завжди готовий був прийти на допомогу!
   Ми ніколи не забудемо часи навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, обіцяємо приходити в гості, приводити дітей і друзів на навчання та продовжувати плідну співпрацю з кафедрою.
  
 
Якщо хтось ще не вирішив, яку професію обрати, в який ВНЗ піти навчатись, ми вас запевняємо:
найкращий навчальний заклад – це НУБіП України!
Найкращий факультет, який має найпрофесійніших викладачів – факультет аграрного менеджменту!
Найкраща кафедра, на якій є можливість отримати надсучасну  професію проектного менеджера, навчаючись за освітньою програмою «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» – кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту!
 
  
 
  
 
 
Випускники кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook