Студенти ННІ лісового і садово-паркового господарства призери Всеукраїнського армійського конкурсу

17 грудня 2019 року

17 грудня 2019 року в приміщенні Центрального науково-дослідного інституту озброєння та військової техніки Збройних Сил України відбулося урочисте нагородження переможців всеукраїнського армійського конкурсу «Кращій винахід року».

Серед курсантів кафедри військової підготовки основний склад мав Навчально-науковий інститут лісового і садово-паркового господарства. Так, у номінаціях «автомобільна техніка» та «медицина» наші курсанти вибороли два перших та друге і третє місця відповідно. З-поміж значного переліку наукових установ України, що задіяні в оборонній сфері та закладах вищої освіти, наше представництво виокремлювалося поєднанням викладацького досвіду та молодої порослі, яка здатна сьогодні пропонувати передові ідеї та втілювати їх у життя. 

Звісно, такий успіх був досягнутий кропіткою працею кафедри військової підготовки та дирекцією Навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства. Особливу подяку висловлюємо Андрієвському Андрію Петровичу, полковнику кафедри військової підготовки НУБіП України за вагомий науковий розвиток курсантів кафедри та студентів ННІ.

Олександр Соваков, Віктор Свинчук
заступники директора ННІ лісового і садово-паркового господарства

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook