Тепер ми дипломовані проектні менеджери!

20 грудня 2019 року

20 грудня 2019 року стало для нас, випускників магістратури денної форми навчання освітньої програми «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту факультету аграрного менеджменту НУБіП України, важливим та значущим днем – ми отримали дипломи магістра!

На початку свята нас привітав проректор з навчальної та виховної роботи, д. е. н. Кваша С.М., який побажав випускникам знайти в житті свій шлях. Також з вітальним словом виступив декан факультету аграрного менеджменту, к.е.н. Остапчук А.Д., який відмітив важливість цього дня для нас та побажав реалізувати отримані в Національному університеті біоресурсів та природокористування України знання.

 

Приєднались до привітань та побажань завідувачі і викладачі всіх кафедр факультету, серед яких на особливу увагу заслуговують слова завідувача кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, д.е.н., члена-кореспондента НАН України Шинкарук Л.В. Лідія Василівна, яка була з нами поряд весь час навчання в магістратурі, давала не тільки знання, але й завжди підтримувала порадою, й тут побажала не тільки стати ефективними проєктними менеджерами, але й завжди залишатись людиною. Гостинно запросила до кафедри в будь-який час, де на нас завжди чекають.

  

 

Цей день поєднує в собі як радість від отримання диплому магістра, так й гіркоту від прощання з рідними викладачами, друзями, стінами університету. Й зараз позаду залишились усі хвилюючі, іноді важкі, моменти: підготовка до іспитів чи заліків, захист дипломної роботи, участь в наукових конкурсах та проєктних роботах, а на ум приходять лише слова подяки. Хочеться подякувати всім, хто був з нами весь цей час. Це й колектив кафедри, й деканат факультету, а на особливу подяку заслуговує Лідія Василівна. Дякуємо Вам за Вашу любов, турботу та знання, завдяки яким ми й стали кваліфікованими спеціалістами.

 

 
Ми будемо намагатись в нашому професійному та особистісному житті втілювати усі отриманні знання, навички, компетентності й впевнені, що це принесе нам успіх!
Всього найкращого Вам та до нових зустрічей!

 

Випускники кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

 

 

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook