Соціально-психологічний тренінг «Партнерська взаємодія»

16 грудня 2019, 18:40

        09-10 грудня 2019 року доцент кафедри психології гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП Оксана Олійник провела соціально-психологічний тренінг на тему «Партнерська взаємодія» для студентів третього курсу спеціальності «Психологія» з метою формування навичок самопрезентації, готовності до побудови конструктивних партнерських стосунків.
    Запропонований соціально-психологічний тренінг забезпечує закріплення і поглиблення набутих студентами теоретичних знань, сприяє системному та цілеспрямованому розвитку особистості психолога з упевненою міжособистісною та груповою взаємодією. У процесі групової роботи з іграшками учасники тренінгу вчилися актуалізувати власний ресурс, оцінювати свої сильні й слабкі сторони з мета-позиції. Взаємодія з іграшками сприяла можливості позбуватися деяких обмежуючих переконань, минулих образів себе, травмуючих станів. Робота з фотографіями сприяла актуалізації та розв’язанню внутрішньоосбистісних конфліктів, посиленню особистісного зростання; здатності розібратися у взаємостосунках з іншими, виражати свої значущі емоції й почуття та отримувати зворотній зв'язок.


     Маємо надію, що використані проблемні завдання, психогімнастичні й тренінгові ігри та вправи сприятимуть розширенню і поглибленню професійного світогляду майбутніх психологів, формуванню у них практичних навичок самопрезентації та міжособистісної взаємодії.

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook