Новини
Вітаємо з днем народження професора кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів Наталію Михайлівну Слободянюк
«Смакові інновації на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК: студенти створюють сучасні десерти нового покоління»
Аналіз асортименту та якості макаронних виробів: лабораторне заняття на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Гостьова лекція «Особливості технології та сучасні тренди використання харчового ароматизатора ваніліну» для студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Магістри факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК ознайомились із сучасними методами досліджень харчової сировини на базі української лабораторії якості і безпеки продукції АПК
Коли кулінарія стає наукою: майстер-клас «перший крок до власного продукту» для студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Технологічні аспекти переробки плодів, овочів та ягід обговореного на лекційному занятті студентами факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Інновації від роботодавців: Metabolic Balance - сучасна високотехнологічна програма для подолання метаболічних проблем для магістрів-нутриціологів
Виїздні лабораторні заняття для здобувачів вищої освіти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Контроль санітарного стану та умов проживання студентів факультету харчових технологій та управління якості продукції АПК гуртожитку №9
«Діалог і підтримка: кураторські зустрічі на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК»