Доцент кафедри механізації тваринництва Ребенко В.І. у складі університетської збірної став срібним призером першості з плавання серед команд ЗВО Голосіївського району

9 грудня 2019, 22:07

      6 грудня 2019 року, в день Збройних Сил України, в спортивному комплексі КНУ ім. Тараса Шевченка відбулась першість з плавання в рамках Спартакіади серед збірних команд професорсько-викладацького складу ВНЗ ІІІ-ІV р.а., які розташовані на території Голосіївського району міста Києва.


     В змаганнях брали участь збірні команди з чотирьох ЗВО, а саме: КНУ ім. Тараса Шевченка, Національного університету харчових технологій, Національного університету біоресурсів і природокористування України та ВПНЗ Київського медичного університету. Команда нашого університету виборола призові місця у всіх видах програми і за сумою набраних балів посіла друге загальнокомандне місце, поступившись лише господарям басейну.


   Серед призерів збірної НУБіП України і Віктор Ребенко, доцент кафедри механізації тваринництва – 2 місце естафета 4х25 м.


     НУБіП України в черговий раз підтвердив звання одного з найспортивніших вишів нашого міста не тільки серед студентів, а й серед професорсько-викладацького складу.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook