Чергове засідання гуртка «Фіто – наше життя» 20 листопада відбулось чергове засідання наукового гуртка кафедри інтегрованого захисту та карантину рослин «Фіто - наше життя». Головним питанням роботи гуртка було представлення магістрами першого року навча

22 листопада 2019 року
Кафедра інтегрованого захисту та карантину рослин

Засідання гуртка «Фіто – наше життя»

 

20 листопада відбулось чергове засідання наукового гуртка кафедри інтегрованого захисту та карантину рослин «Фіто - наше життя». Головним питанням роботи гуртка було представлення магістрами першого року навчання тематик їх майбутніх магістерських робіт. Студенти в своїх доповідях піднімали проблеми, які їх цікавили з професійної точки зору, і на вирішенні яких вони будуть концентрувати свою увагу. Разом з науковими керівниками були сформульовані тематики, розроблені програми та методики досліджень, визначені базові господарства для закладання дослідів.

Приємно вразила зацікавленість студентів у майбутній роботі. Більшість доповідачів посилались на матеріали, які були отримані ще під час виробничої практики після третього курсу бакалаврату. І виконання майбутніх досліджень вони спланували проводити саме в даних господарствах. Частина магістрів вирішила зосередитись на вивченні питань, які входять в перелік проблем, що вивчає кафедра.

Після обговорення доповідей всі тематики були одноголосно затверджені і рекомендовані до виконання. Рішенням засідання гуртка було прийнято: «Заслухати результати проведеної роботи після закінчення науково-дослідної практики» на засіданні гуртка та засіданні кафедри інтегрованого захисту та карантину рослин.

 

Дмитрієва О.Є., доцент кафедри інтегрованого захисту

та карантину рослин, канд. біол. наук

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook