Колектив Мукачівського аграрного коледжу затвердив звіт директора Юрія Садварі

13 грудня 2019 року
     12 грудня 2019 року у ВП НУБіП України «Мукачівський аграрний коледж» відбулися збори трудового колективу, на яких колектив заслухав звіт про роботу адміністрації коледжу за 2019 рік та розглянув перспективи розвитку на 2020 рік. У них взяли участь представники області та району – перший заступник голови Закарпатської ОДА О.О. Гетманенко, директор департаменту сільського господарства та продовольства Закарпатської ОДА Ю.Ю. Лесьо і в.о. голови Мукачівської РДА А.А. Данканич.

     У звітній доповіді директор Юрій Садварі проаналізував роботу коледжу у всіх напрямках: етапи розвитку коледжу за останні роки, основні структурні підрозділи, кадрове забезпечення та організація навчального процесу, напрями та спеціальності підготовки фахівців і контингент студентів за формами навчання у 2019 році, науково-методична, виховна та спортивно-масова робота, фінансова, адміністративна, господарська та фінансово-економічна діяльність у 2019 році.

     Директор подякував за співпрацю та підтримку ректорові НУБіП України Станіславу Ніколаєнку та куратору коледжу, декану юридичного факультету Олені Ярій. Та зауважив, що вся робота колективу спрямована на виховання і підготовку кваліфікованого, конкурентоспроможного, затребуваного на ринку праці фахівця і підпорядкована програмі виховання «Фахівець, громадянин, патріот».

     У обговоренні відмітили, що коледж тримає вірний курс і іде пліч-о-пліч з НУБіП у напрямку досягнення стратегічних цілей, проголошених "Голосіївською ініціативою – 2020". Водночас було зауважено, що попри істотні досягнення колективу коледжу необхідним є посилення напрямків роботи щодо уникнення ризиків скорочення контингенту студентів, урізноманітнення форм профорієнтаційної роботи, підвищення якості надання освітніх послуг; подальшого забезпечення зростання показників реалізації ступеневої освіти. Налагодження більш тісних форм співпраці із базовим закладом, забезпечення більш широкої участі студентів коледжу в наукових, культурних, спортивних заходах університету, надання повнішої інформації про відкриття нових популярних спеціальностей у базовому закладі (кібербезпека, міжнародні відносини тощо), відкриття подібних спеціальностей у коледжі на рівні фахової передвищої освіти; підвищення темпів зростання спеціального фонду, пошук нових ефективних шляхів розвитку навчально-дослідницького господарства.

     Збори затвердили звіт директора про роботу адміністрації коледжу за 2019 рік та перспективи розвитку на 2020 рік.

Євген Шульга
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook