Навчальна практика студентів Коледжу інформаційних технологій та землевпорядкування НАУ на механіко-технологічному факультеті НУБіП України

13 грудня 2019, 12:07
механіко-технологічний факультет

   12 грудня 2019 року студенти Коледжу інформаційних технологій та землевпорядкування Національного авіаційного університету, що навчаються за спеціальністю «Організація перевезень і управління на автотранспорті» в рамках навчальної практики відвідали механіко-технологічний факультет НУБіП України.


      Заняття на тему «Тенденцій розвитку техніко-технологічного забезпечення агропромислового виробництва та транспортних технологій» провели викладачі кафедр сільськогосподарських машин та системотехніки ім. акад. П.М. Василенка, транспортних технологій та засобів у АПК, механізації тваринництва.
    Гості факультету відвідали спеціалізовані лабораторії кормозбиральної техніки, точного землеробства та засобів навігації, ґрунтообробної та посівної техніки.


     Студенти ознайомились з тенденціями та специфікою викладання дисциплін на кафедрі транспортних технологій та засобів у АПК. Значну увагу було зосереджено на особливостях транспортування вантажів агропромислового комплексу, зокрема, швидкопсувних вантажів, а також регуляторно-організаційним аспектам їх транспортування.


 

  Інформацію щодо стратегічних напрямів розвитку факультету та агроінженерної освіти і науки в Україні навів декан факультету професор Ярослав Михайлович. Студенти також дізналися про видатних випускників механіко-технологічного факультету, серед кращих студентів якого і зараз є випускники Коледжу інформаційних технологій та землевпорядкування НАУ.


    За результатами обговорення та обміну досвідом спільно з керівниками практики від Коледжу інформаційних технологій та землевпорядкування Національного авіаційного університету було окреслено перспективні напрями співпраці, зокрема, щодо практичної підготовки студентів спеціальності «Транспортні технології».

 

Заступник декана механіко-технологічного факультету В. Братішко

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook