Участь гуртківців у Конкурсі «Інвестиційних проєктів»

10 грудня 2019, 22:34

 

      Вже традиційним стало проведення Конкурсу «Інвестиційних проєктів» кафедрою фінансів. Члени гуртка «Клуб фінансового аналітика» не залишилися осторонь і представили цікаві та неординарні бізнес-проєкти.

Зокрема Карина Шиян, Аліна Яременко, Руслан Черниченко та Микола Корнієнко представили проєкт з організації молочно-товарної ферми на прикладі ТОВ «Щаслива яловичина». Проєкт передбачає залучення інвестицій строком на 9 років і в перспективі має забезпечити населення регіону  високоякісною молочною та м’ясною продукцією.

Не менш цікавим та актуальним був проєкт, який представив Ілля Лазуренко: «Pelmeny.ua», що передбачає надання послуг громадського харчування з екологічно чистих продуктів і основною метою якого є реалізація соціальної місії.

Варто відмітити, що в ході жвавої дискусії члени комісії відмітили високий рівень підготовки студентів та актуальність запропонованих проєктів. Грамотою за І місце було відзначено проєкт з організації молочно-товарної ферми, який підготував команда на чолі з Карина Шиян.

Вітаємо учасників та переможців.

 

Зоя Тітенко,

старший викладач кафедри фінансів

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook