Викладачі НУБіП – учасники тренінг-семінару «Електронна система публічних закупівель»

6 грудня 2019 року
     5 грудня на запрошення організатора «УкрбізнесКонсалтинг» та у межах дії меморандуму про співпрацю між НУБіП України та «Українською універсальною біржею», завідувач кафедрою менеджменту імені професора Й.С. Завадського Надія Резнік та аспірант Андрій Благодатний стали слухачами тренінг-семінару «Електронна система публічних закупівель».

     Запрошеними спікерами були експерти майданчику «Українська універсальна біржа», тренери з публічних закупівель та юристи.

     Програма семінару включала процедурні зміни, спрощені закупівлі, кваліфікаційні критерії, фінансова спроможність та ресурси субпідрядника, підстави для відхилення тендерної пропозиції, оскарження та відповідальність, 24 години та зміни у договорі, протидію демпінгу постачальників, антиконкурентні узгоджені дії учасників торгів, моніторинг ДАСУ. По закінченню навчання учасники отримали сертифікати.

  

     Дякуємо щиро друзям та партнерам - директору «Української універсальної біржі» Сергію Гладкому та керівнику мережі проекту Prozorro Наталії Шокодько.

Анна Слободяник,
доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook