Харківський національний аграрний університет гостинно прийняв студентську організацію факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України

30 листопада 2019, 16:38
Харківський національний аграрний університет ім. В. В. Докучаєва

         З 28 по 30 листопада 2019 року студентська організація факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК побували в  чарівному місті Харків та відвідали із дружнім візитом Харківський національний аграрний університет ім. В. В. Докучаєва.

            Метою нашого візиту було насамперед познайомитися з студенським активом університету ХНАУ, обмінятися досвідом, і звичайно прогулятися містом.

            Харків - серце Слобожанщини, яке приваблює своїми старовинними церквами, багатством монументальних бетонних споруд. На вулицях міста панує прагматична і водночас романтична атмосфера, яка не залишила нас байдужими.

            Першого дня ми нашою дружньою командою гуляли містом. Відвідали площу Свободи, яка вражає своїми розмірами, адже є шостою в Європі за величиною і дванадцятою у світі, бачили будинок із шпилем, який виглядав дуже помпезно і химерно. Харківські парки, як окремі види краси. У парку Шевченка ми знайшли дуже гарний монументальний пам’ятник Кобзарю. У парку Горького покаталися на колесі огляду, обійшли багато вуличок і зробили безліч фото, які залишаться згадкою надовго.

 

 

 

 

 

 

       

 

       

 

       

 

            Другого дня ми відвідали університет ХНАУ імені В.В. Докучаєва. Побували в музеї історії університету, дякуємо нашому екскурсоводу Олені Михайлівні за вельми цікаву та інформативну екскурсію. Також вразив музей ґрунтів, в який ми завітали. Потім мали змогу поспілкуватись з командою студентської організації університету ХНАУ, дізнатися про структуру і особливості їх університету, про заходи які відбуваються і ще багато цікавого, ще раз дякуємо їм за таку можливість.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

            Третього і останнього дня нашої подорожі, ми сповнені позитивних емоцій і натхнення вже від’їжджали до Києва. Неодмінно чекаємо весною в стінах свого рідного університету студентський актив ХНАУ.

 

Ми дуже вдячні за такий теплий прийом і дружню атмосферу.

 

Ірина Білик, студентка 4 курсу, 1 групи

Тетяна Розбицька, асистент кафедри

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook