Підведено підсумки роботи за 2019 рік

29 листопада 2019 року

 29 листопада відбулися збори трудового колективу коледжу щодо підсумків роботи за 2019 рік у межах виконання програми розвитку «Голосіївська ініціатива – 2020» та визначення основних завдань на 2020 рік.

Про діяльність колективу коледжу звітувала директор Ольга Гордієнко, яка зосередила увагу на організаційній структурі навчального закладу, кадровому потенціалі, навчально-методичній, виховній, спортивній роботі, інноваційній діяльності та матеріально-технічному забезпеченні. Основними здобутками у 2019 році Ольга Гордієнко назвала: участь навчального закладу у пілотному проєкті Міністерства освіти і науки України щодо впровадження дуальної форми здобуття освіти студентами коледжу; співпраця з Економічним Університетом в Бидгощі щодо паралельного дипломування; заключення договорів з роботодавцями і спільна розробка програм практичного навчання; активізація діяльності колекційно-дослідного поля.

Серед пріоритетних завдань на 2020 рік визначено: підвищення якості надання освітніх послуг,розширення напрямків співпраці з роботодавцями, розвиток та розширення академічної співпраці з французькими партнерами (сільськогосподарський ліцей, м. Оберне) та Економічним Університетом в Бидгощі (Польща), розробка нових концептуальних засад профорієнтаційної діяльності, збільшення контингенту студентів.

В обговоренні прийняли участь: завідувачі відділень Філатова В.Л. та Коник А.А., голова профспілкового комітету Турчин І.М., завідувач Міжкафедральної навчальної лабораторії на базі ВП НУБіП України «Бобровицький коледж економіки та менеджменту ім. О.Майнової»

 

Матвієнко А.І., голови циклових комісій Суліменко Н.М., Кучерявенко О.П., Баранчук В.С.

  

У цілому роботу колективу та директора коледжу Гордієнко О.В. за 2019 рік схвалено.

Учасники зборів обрали делегатів на університетську конференцію трудового колективу.

 


 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook