Майстер - клас для малят

28 листопада 2019 року

 Нетрадиційно, цікаво, креативно і результативно пройшло 28 листопада заняття з дисципліни «Культурологія» зі студентами груп О-21 та Ф- 21 на тему: «Традиційні свята та подарунки». Адже участь у ньому взяли діти старшої групи дошкільного навчального закладу «Золотий ключик» та педагогічні працівники Бобровицького позашкільного закладу «Центр дитячої творчості». А розпочалось воно з презентації «Зимові свята», яку підготувала студентка Дарина Ющенко. Легенду про Святого Миколая з великою увагою слухали і діти, і студенти. Разом взяли участь і в майстер – класі з оформлення зимового букета, який провела Наталія Денисюк, спеціаліст центру дитячої творчості. Всі дізнались багато нового про оформлення букета та поєднання кольорів. А ще усвідомили, що не завжди потрібно рубати ялинку, щоб зробити новорічне свято. «Ти ялинку посади, а тоді рубай, ледащо» - хором повторили слова письменника О. Олеся вихованці дитсадка.

Вікторія Стрикун провела майстер-клас з паперопластики. Студенти залюбки допомагали вихованцям робити паперового Святого Миколая.Разом з дітворою розмальовували і пряники, які діти вирішили разом з поробками подарувати своїм рідним.

Закінчилось заняття вітаннями з нагоди 128-ї річниці коледжу. Оригінальні та веселі привітання звучали з вуст малечі. Особливо було приємно почути, що всі вони збираються стати студентами нашого навчального закладу.

То ж можна сказати, що започатковано ще один напрямок профорієнтаційної роботи: «Дитячий садок – школа - коледж».

  

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook