ВИКЛАДАЧІ КАФЕДРИ ГЛОБАЛЬНОЇ ЕКОНОМІКИ ВІДВІДАЛИ МІЖНАРОДНИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ТИЖДЕНЬ ПРОГРАМИ ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ ЕРАЗМУС+

26 листопада 2019 року
КНУ ім. Т. Шевченка

 Національний Еразмус+ офіс в Україні спільно з Міністерством освіти і науки України за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні та Виконавчого агентства з питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури провели МІЖНАРОДНИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ТИЖДЕНЬ ПРОГРАМИ ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ ЕРАЗМУС+, який відбувся 4-8 листопада 2019 р. у місті Київ.


 В першій декаді листопада проходив ДЕНЬ МІЖНАРОДНОЇ МОБІЛЬНОСТІ ЕРАЗМУС+ ДЛЯ ОРГАНІЗАЦІЙ: УСПІШНИЙ ПРОЕКТ ТА ЙОГО ЕФЕКТИВНА РЕАЛІЗАЦІЯ (для закладів вищої освіти потенційних партнерів та для виконавців поточних проектів), який відвідала доцент кафедри глобальної економіки Кірейцева Олена. Захід відбувся у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка.
 Проректори з міжнародних зав’язків та навчальної роботи, працівники міжнародних відділів, відділів з мобільності, проектних офісів, викладачі ділились власним досвідом та уважно слухали настанови Еразмус+ координаторів.


 Участь у даному заході дала поштовх для активної співпраці з міжнародними партнерами та розвитку потенціалу для участі в нових конкурсах Програми, розбудови проектів й успішного їх впровадження.
 

Кірейцева Олена, доцент кафедри глобальної економіки

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook